ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014
Θεραπεία PRP για αναζωογονημένη και λαμπερή επιδερμίδα
Η δύναμη που κρύβεται μέσα μας είναι η βασική φιλοσοφία για μία επαναστατική θεραπεία που κερδίζει συνεχώς έδαφος στην πλαστική χειρουργική. Το όνομα αυτής PRP (Plateled Rich Plasma) ή αλλιώς η θεραπεία που θα σε βοηθήσει να δεις την επιδερμίδα σου αναγεννημένη!

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ CLOSE UP - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014
ΑΨΟΓΟ ΣΩΜΑ - ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Ο πλαστικός χειρουργός dr Ζήσης Μπουκουβάλας εξηγεί γιατί ο συνδυασμός της θεραπείας Coccon και των αυτόλογων αυξητικών παραγόντων (Platelet Rich Plasma) εξασφαλίζει θεαματικά αποτελέσματα.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΓΩ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014
ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Πότε είναι αναγκαία η επέμβαση βλεφαροπλαστικής και ποιες είναι οι νέες μέθοδοι.

ΕΓΩ - 30/5/13
Πρόσφατα πληροφορήθηκα για τη μέθοδο της λιπογλυπτικής. Μπορείτε να μας εξηγήσετε πώς λειτουργεί ακριβώς;
Πολλοί άντρες και γυναίκες πάσχουν από «λιποδυστροφία», τη δυσανάλογη συγκέντρωση λίπους τοπικά σε ορισμένες περιοχές του σώματος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα «ψωμάκια», από τα οποία είναι δύσκολο να απαλλαγούν μόνο με τη γυμναστική και τη δίαιτα. Άλλα προβληματικά σημεία είναι το διπλοσάγονο στο πρόσωπο, η κοιλιά, η μέση, οι γλουτοί, οι έσω και έξω μηροί, τα γόνατα και η γυναικομαστία στους άντρες.
ΛΟΙΠΟΝ - 30/5/13
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΗΡΩΝ - Τέλος στη χαλάρωση
Η απώλεια βάρους συχνά μας φέρνει αντιμέτωπους με τη χαλάρωση, που πολλές φορές δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό των περιττών κιλών, ιδιαίτερα στην περιοχή των μηρών. Ο πλαστικός χειρουργός Dr Ζήσης Κ. Μπουκουβάλας μας μιλάει για την προσωπική του τεχνική, που παρουσιάστηκε στο παγκόσμιο συνέδριο πλαστικής χειρουργικής 2009, με την οποία αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά τόσο η χαλάρωση όσο και το τοπικό πάχος στην περιοχή των μηρών, χωρίς ταλαιπωρία και σημάδια, αλλά με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
HELLO - 29/5/13
ΛΙΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ
Μια επέμβαση χωρίς πόνο, δίχως τομές και με μακροχρόνια αποτελέσματα
.
Πολλοί άντρες και γυναίκες πάσχουν από «λιποδυστροφία», τη δυσανάλογη συγκέντρωση λίπους τοπικά σε ορισμένες περιοχές του σώματος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα «ψωμάκια», από τα οποία είναι δύσκολο να απαλλαγούν μόνο με τη γυμναστική και τη δίαιτα. Άλλα προβληματικά σημεία είναι το διπλοσάγονο στο πρόσωπο, η κοιλιά, η μέση, οι γλουτοί, οι έσω και έξω μηροί, τα γόνατα και η γυναικομαστία στους άντρες.
YOU - 15/5/13
Εντυπωσιακό Μπούστο
Έχεις μικρό στήθος και αρκετά συχνά σκέφτεσαι να καταφύγεις στην αισθητική ιατρική; Σήμερα με την εξέλιξη νέων τεχνικών, όπως η subfascial, μπορείς να το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη για να αποκτήσεις ένα πλούσιο μπούστο και παράλληλα να ανακτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.
Faysbook - Φεβρουάριος 2013
Αυξητική στήθους: Όλα όσα θα θέλαμε να ξέρουμε
Οι ερωτήσεις που μπορεί να έχουμε όταν σκεφτόμαστε μια αυξητική μαστού είναι δεκάδες: Κάτω από το μαστικό αδένα ή κάτω από το θωρακικό μυ είναι προτιμότερο να μπει το ένθεμα; Και από που είναι καλύτερα να τοποθετηθεί το ένθεμα; Από τη θηλή, με τομή κάτω από το μαστό ή από τη μασχάλη; Ο πλαστικός χειρουργός Δρ Ζήσης Μπουκουβάλας μας λύνει όλες τις απορίες.
Now Doctor - Φεβρουάριος 2013
Πως να εξαφανίσετε τα περιττά κιλά με λιπογλυπτική!
Έχουμε περιττό τοπικό λίπος; Αυτό μπορεί όχι απλά να αφαιρεθεί αλλά να τοποθετηθεί σε άλλα σημεία που χρειάζεται, επιτυγχάνοντας την απόλυτη αρμονία στο σώμα!
Περιοδικό Mommy - Απρίλιος 2012
ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΛΙΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ
O Πλαστικός Χειρουργός Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας αναλύει την πιο καινοτομική μέθοδο λιποπλαστικής για να εξαφανίσουμε το τοπικό πάχος στο περιοδικό Mommy που κυκλοφορεί την Τρίτη 3 Απριλίου.
Πλαστική Χειρουργική - Αύγουστος 2011
FACE LIFT

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια στροφή του κοινού προς τις μη χειρουργικές θεραπείες στο χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής. Οι μη χειρουργικές θεραπείες όμως, έχουν πολύ συγκεκριμένες ενδείξεις και αποτελέσματα, ενώ η χειρουργική λύση οιουδήποτε ζητήματος έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια. Στο πρόσωπο η κορωνίδα των επεμβάσεων της Πλαστικής Χειρουργικής είναι αδιαμφισβήτητα το facelift.

... περισσότερα>>
εν ευεξία - Δεκέμβριος 2010

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Η λύση βρίσκεται στα έμπειρα χέρια ενός πλαστικού χειρουργού

Η βλεφαροπλαστική λύνει το πρόβλημα της «σακούλας» κάτω από τα μάτια και ανανεώνει το βλέμμα!
VETO - Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009
Η μαγική συσκευή για την αύξηση του γυναικείου στήθους
Εδώ έγκειται η επανάσταση, που πρόκειται ν'ακολουθήσει και αναφέρομαι στην αυξητική του στήθους με τη χρήση του δικού μας λίπους...
... περισσότερα>>
VETO - Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009
Οι εξελίξεις στην αισθητική πλαστική χειρουργική στήθους
Ο μαστός ανά τους αιώνες αποτελούσε σημείο αναφοράς της γυναικείας θηλυκότητας. Με τα σημερινά πρότυπα και την ολοένα μεγαλύτερη ανάγκη βελτίωσης της εξωτερικής εικόνας μας...
... περισσότερα>>