ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

ΜΑΪΟΣ 2Ο16
Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι καλεσμένος στο 24ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής για να προεδρεύσει στο Workshop με θέμα "Abdominoplasty & Body Contouring".

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 2-4 Ιουνίου 2016 στη Μύκονο υπό την αιγίδα του ISAPS και θα συμμετέχουν γνωστοί πλαστικοί χειρουργοί απ' όλο τον κόσμο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ»

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2Ο16
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης AMWC 2016 (14th Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress) που πραγματοποιήθηκε στο Μόντε Κάρλο.

Με επικεφαλής το Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα, το ιατρικό προσωπικό της Αναγέννησης επιστρέφει από το 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης με νέες τεχνικές αντιγήρανσης ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ»

 
ΜΑΡΤΙΟΣ 2Ο16
AMWC 2016
14ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης, Μόντε Κάρλο

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας θα συμμετέχει στο 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης AMWC 2016 (14th Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress) που θα πραγματοποιήθει 31/03 - 02/04 στο Μόντε Κάρλο.

IMCAS 2016
INTERNATIONAL MASTER COURSE ON AGING SCIENCE

O Δρ Ζήσης Μπουκουβάλας συμμετείχε στο Παγκόσμιο Συνέδριο IMCAS 2016 - INTERNATIONAL MASTER COURSE ON AGING SCIENCE που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι.

Μεγάλο επιστημονικό ενδιαφέρον συγκέντρωσε η επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης HAND REJUVENATION.
Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας επιστρέφοντας από το Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (IMCAS), που πραγματοποιήθηκε στις 28 - 31 Ιανουαρίου στο Παρίσι, μας παρουσιάζει τη νέα θεραπεία αντιγήρανσης των χεριών, Hand Rejuvenation, η οποία συγκέντρωσε μεγάλο επιστημονικό ενδιαφέρον.

Πρόκειται για μια επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης της οποίας το αποτέλεσμα είναι ΑΜΕΣΟ & ΜΟΝΙΜΟ, και σε αντίθεση με τη θεραπεία ανανέωσης των χεριών που γίνεται με filler, ΔΕΝ χρειάζεται να επαναληφθεί!

Καθώς μεγαλώνουμε επικεντρωνόμαστε κυρίως στην φροντίδα του προσώπου μας, ξεχνώντας τη φροντίδα των χεριών μας. Έτσι, το δέρμα των χεριών μας σταδιακά χάνει την σπαργή του, λεπταίνει και καθίσταται ατροφικό, με αποτέλεσμα η υφή και η όψη του να φανερώνουν την ηλικία μας.

Τη λύση σε αυτό ακριβώς το πρόβλημα προσφέρει η θεραπεία Hand Rejuvenation.
Όπως αναφέρει ο Δρ. Μπουκουβάλας:
«Με την πρωτοποριακή θεραπεία αντιγήρανσης των χεριών Hand Rejuvenation, λύνουμε το πρόβλημα της γερασμένης όψης άμεσα και μόνιμα, αποκαθιστώντας το δέρμα των χεριών, και χαρίζοντάς τους ξανά νεανική λάμψη.»
Η θεραπεία Hand Rejuvenation είναι μια άμεση και αξιοσημείωτα ασφαλής μέθοδος, με μόνιμα αποτελέσματα!

11ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 5-7 Νοεμβρίου στο Μακεδονία Παλλάς.

Ο Δρ. Μπουκουβάλας παρουσίασε σε Έλληνες και ξένους Πλαστικούς Χειρουργούς μία νέα δίκη του σύνθετη τεχνική βλεφαροπλαστικής που αφορά τα άνω και κάτω βλέφαρα και κατά την οποία διενεργείται αποκατάσταση του λίπους του οφθαλμικού κόγχου, ενίσχυση των διαφραγμάτων, ιδιαίτερα των κάτω βλεφάρων και ανάρτηση του περικογχικού μυός.

13th AESTHETIC & ANTI-AGING MEDICINE WORLD CONGRESS - ΜΑΡΤΙΟΣ 2015

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας παρευρέθηκε στο 13ο παγκόσμιο συνέδριο αντιγήρανσης (AMWC 2015 - 13th Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress) που διεξάχθηκε στο Μόντε Κάρλο από τις 26 έως 28 Μαρτίου.

Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης, ο Δρ. Μπουκουβάλας ενημερώθηκε για τα τελευταίας τεχνολογίας προιόντα και υπηρεσίες αισθητικής δερματολογίας και αντιήρανσης.

IMCAS - INTERNATIONAL MASTER COURSE IN AGING SKIN - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και το επιστημονικό προσωπικό της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ συμμετείχαν στο 17o Παγκόσμιο Συνέδριο IMCAS 2015 που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου-1 Φεβρουαρίου στο Παρίσι, όπου παρουσιάστηκαν οι νέες τάσεις στην Πλαστική Χειρουργική, την Δερματολογία και την Αντιγήρανση.

22ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS) - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014
Οι καλύτεροι Πλαστικοί χειρουργοί του Κόσμου ήταν εκεί!

Στο 22ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής υπό την αιγίδα του ISAPS που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, συναντήθηκαν οι κορυφαίοι Πλαστικοί Χειρουργoί από όλο τον κόσμο!


ISAPS
International Society of
Aesthetic Plastic Surgery
Dr Μπουκουβαλας - Prof Ιβο Πιταγκι
Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας με τον Prof Ιβο Πιταγκί τον πρωτοπόρο ιδρυτή της πιο πλήρους σχολής πλαστικής χειρουργικής στην Βραζιλία.

Allergan Facial Master Class, Athens 2014
ΜΑΪΟΣ 2014
Το Σάββατο 17 Μαίου 2014 πραγματοποιήθηκε το τρίτο Master Class workshop που διοργανώθηκε από το Medical Institute της Allergan Inc.

Στο προεδρείο του panel ήταν ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας. Το αντικείμενο του Master Class ήταν η παρουσίαση πρωτοποριακών μεθόδων και πρακτικών έγχυσης με το JuvedermR VoliftR, το νέο μέλος της οικογένειας Υαλουρονικού Οξέος JuvedermR, που ολοκληρώνει την premium σειρά τεχνολογίας VYCROSS T.

EAST MED YACHT SHOW - ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΜΑΪΟΣ 2014
Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας συμμετέχει ως ομιλητής με θέμα τον Ιατρικό Τουρισμό στο EAST MED YACHT SHOW που λαμβάνει χώρα στον Πόρο απο 2 μέχρι 7 Μαίου!

12th Anti-Aging Medicine World
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014
Ο Dr Ζήσης Μπουκουβάλας και η ομάδα του συμμετείχαν στο 12ο παγκόσμιο συνέδριο αντιγήρανσης AMWC 2014

Greek Health Tourism Integration Conference
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014
Ο Dr Ζήσης Μπουκουβάλας συμμετείχε ως ομιλιτής στο Συνέδριο ιατρικού τουρισμού που διεξήχθη στην Αθήνα

27-30 JUNE 2013
9TH WORLD CONGRESS OF COSMETIC DERMATOLOGY ATHENS HILTON HOTEL
Οι γιατροί της Αναγέννησης συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κοσμετικής Δερματολογίας που πραγματοποιήθηκε στις 27-30 Ιουνίου 2013 στο Athens Hilton Hotel.
24-26 / 05 /2013
Συνέδριο της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Προληπτικής Ιατρικής & Αντιγήρανσης
Οι γιατροί της Αναγέννησης συμμετείχαν στο συνέδριο της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Προληπτικής Ιατρικής & Αντιγήρανσης που πραγματοποιήθηκε στις 24-26 Μαίου 2013 στις Σπέτσες με θέμα "Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ" .
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
BAZAAR- Νοέμβριος 2013
ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ - ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ
Με τον όρο κοιλιοπλαστική αναφερόμαστε σε επέμβαση στην κυρίως κοιλιακή χώρα που σκοπό έχει την αφαίρεση δέρματος και λίπους κατά τέτοιο τρόπο ώστε να έχει μετά την επέμβαση ο ασθενής μία όσο το δυνατόν επίπεδη και λεπτή κοιλιά χωρίς εικόνα χαλάρωσης.

Η κοιλιοπλαστική είναι η μόνη ουσιαστική λύση στην αντιμετώπιση της περίσσειας δέρματος και υποδορίου λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Απαιτείται συνήθως γενική αναισθησία αλλά όταν η επέμβαση περιοριστεί σε διόρθωση της δερματικής ζώνης κάτω από τον ομφαλό και μόνον (mini κοιλιοπλαστική) μπορεί να γίνει και με τοπική αναισθησία και/ή μέθη.
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ - Ιούνιος 2013