ΜΑΪΟΣ 2Ο16
Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας είναι καλεσμένος στο 24ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής για να προεδρεύσει στο Workshop με θέμα "Abdominoplasty & Body Contouring".

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 2-4 Ιουνίου 2016 στη Μύκονο υπό την αιγίδα του ISAPS και θα συμμετέχουν γνωστοί πλαστικοί χειρουργοί απ' όλο τον κόσμο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ»

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2Ο16
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης AMWC 2016 (14th Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress) που πραγματοποιήθηκε στο Μόντε Κάρλο.

Με επικεφαλής το Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα, το ιατρικό προσωπικό της Αναγέννησης επιστρέφει από το 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης με νέες τεχνικές αντιγήρανσης ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ»

 
ΜΑΡΤΙΟΣ 2Ο16
AMWC 2016
14ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης, Μόντε Κάρλο

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας θα συμμετέχει στο 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης AMWC 2016 (14th Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress) που θα πραγματοποιήθει 31/03 - 02/04 στο Μόντε Κάρλο.

IMCAS 2016
INTERNATIONAL MASTER COURSE ON AGING SCIENCE

O Δρ Ζήσης Μπουκουβάλας συμμετείχε στο Παγκόσμιο Συνέδριο IMCAS 2016 - INTERNATIONAL MASTER COURSE ON AGING SCIENCE που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι.

Μεγάλο επιστημονικό ενδιαφέρον συγκέντρωσε η επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης HAND REJUVENATION.
Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας επιστρέφοντας από το Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (IMCAS), που πραγματοποιήθηκε στις 28 - 31 Ιανουαρίου στο Παρίσι, μας παρουσιάζει τη νέα θεραπεία αντιγήρανσης των χεριών, Hand Rejuvenation, η οποία συγκέντρωσε μεγάλο επιστημονικό ενδιαφέρον.

Πρόκειται για μια επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης της οποίας το αποτέλεσμα είναι ΑΜΕΣΟ & ΜΟΝΙΜΟ, και σε αντίθεση με τη θεραπεία ανανέωσης των χεριών που γίνεται με filler, ΔΕΝ χρειάζεται να επαναληφθεί!

Καθώς μεγαλώνουμε επικεντρωνόμαστε κυρίως στην φροντίδα του προσώπου μας, ξεχνώντας τη φροντίδα των χεριών μας. Έτσι, το δέρμα των χεριών μας σταδιακά χάνει την σπαργή του, λεπταίνει και καθίσταται ατροφικό, με αποτέλεσμα η υφή και η όψη του να φανερώνουν την ηλικία μας.

Τη λύση σε αυτό ακριβώς το πρόβλημα προσφέρει η θεραπεία Hand Rejuvenation.
Όπως αναφέρει ο Δρ. Μπουκουβάλας:
«Με την πρωτοποριακή θεραπεία αντιγήρανσης των χεριών Hand Rejuvenation, λύνουμε το πρόβλημα της γερασμένης όψης άμεσα και μόνιμα, αποκαθιστώντας το δέρμα των χεριών, και χαρίζοντάς τους ξανά νεανική λάμψη.»
Η θεραπεία Hand Rejuvenation είναι μια άμεση και αξιοσημείωτα ασφαλής μέθοδος, με μόνιμα αποτελέσματα!

11ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 5-7 Νοεμβρίου στο Μακεδονία Παλλάς.

Ο Δρ. Μπουκουβάλας παρουσίασε σε Έλληνες και ξένους Πλαστικούς Χειρουργούς μία νέα δίκη του σύνθετη τεχνική βλεφαροπλαστικής που αφορά τα άνω και κάτω βλέφαρα και κατά την οποία διενεργείται αποκατάσταση του λίπους του οφθαλμικού κόγχου, ενίσχυση των διαφραγμάτων, ιδιαίτερα των κάτω βλεφάρων και ανάρτηση του περικογχικού μυός.

13th AESTHETIC & ANTI-AGING MEDICINE WORLD CONGRESS - ΜΑΡΤΙΟΣ 2015

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας παρευρέθηκε στο 13ο παγκόσμιο συνέδριο αντιγήρανσης (AMWC 2015 - 13th Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress) που διεξάχθηκε στο Μόντε Κάρλο από τις 26 έως 28 Μαρτίου.

Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης, ο Δρ. Μπουκουβάλας ενημερώθηκε για τα τελευταίας τεχνολογίας προιόντα και υπηρεσίες αισθητικής δερματολογίας και αντιήρανσης.

IMCAS - INTERNATIONAL MASTER COURSE IN AGING SKIN - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και το επιστημονικό προσωπικό της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ συμμετείχαν στο 17o Παγκόσμιο Συνέδριο IMCAS 2015 που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου-1 Φεβρουαρίου στο Παρίσι, όπου παρουσιάστηκαν οι νέες τάσεις στην Πλαστική Χειρουργική, την Δερματολογία και την Αντιγήρανση.

22ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS) - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014
Οι καλύτεροι Πλαστικοί χειρουργοί του Κόσμου ήταν εκεί!

Στο 22ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής υπό την αιγίδα του ISAPS που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, συναντήθηκαν οι κορυφαίοι Πλαστικοί Χειρουργoί από όλο τον κόσμο!


ISAPS
International Society of
Aesthetic Plastic Surgery
Dr Μπουκουβαλας - Prof Ιβο Πιταγκι
Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας με τον Prof Ιβο Πιταγκί τον πρωτοπόρο ιδρυτή της πιο πλήρους σχολής πλαστικής χειρουργικής στην Βραζιλία.

Allergan Facial Master Class, Athens 2014
ΜΑΪΟΣ 2014
Το Σάββατο 17 Μαίου 2014 πραγματοποιήθηκε το τρίτο Master Class workshop που διοργανώθηκε από το Medical Institute της Allergan Inc.

Στο προεδρείο του panel ήταν ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας. Το αντικείμενο του Master Class ήταν η παρουσίαση πρωτοποριακών μεθόδων και πρακτικών έγχυσης με το JuvedermR VoliftR, το νέο μέλος της οικογένειας Υαλουρονικού Οξέος JuvedermR, που ολοκληρώνει την premium σειρά τεχνολογίας VYCROSS T.

EAST MED YACHT SHOW - ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΜΑΪΟΣ 2014
Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας συμμετέχει ως ομιλητής με θέμα τον Ιατρικό Τουρισμό στο EAST MED YACHT SHOW που λαμβάνει χώρα στον Πόρο απο 2 μέχρι 7 Μαίου!

12th Anti-Aging Medicine World
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014
Ο Dr Ζήσης Μπουκουβάλας και η ομάδα του συμμετείχαν στο 12ο παγκόσμιο συνέδριο αντιγήρανσης AMWC 2014

Greek Health Tourism Integration Conference
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014
Ο Dr Ζήσης Μπουκουβάλας συμμετείχε ως ομιλιτής στο Συνέδριο ιατρικού τουρισμού που διεξήχθη στην Αθήνα

27-30 JUNE 2013
9TH WORLD CONGRESS OF COSMETIC DERMATOLOGY ATHENS HILTON HOTEL

Οι γιατροί της Αναγέννησης συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κοσμετικής Δερματολογίας που πραγματοποιήθηκε στις 27-30 Ιουνίου 2013 στο Athens Hilton Hotel.
Συνέδριο της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Προληπτικής Ιατρικής & Αντιγήρανσης
Οι γιατροί της Αναγέννησης συμμετείχαν στο συνέδριο της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Προληπτικής Ιατρικής & Αντιγήρανσης που πραγματοποιήθηκε στις 24-26 Μαίου 2013 στις Σπέτσες με θέμα "Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ" .

περισσότερα στο: www.hsaam2013.com
15ο συνέδριο IMCAS
(International Master Course on Aging Skin)

Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας συμμετείχε στο 15ο συνέδριο IMCAS (International Master Course on Aging Skin) που έλαβε χώρα στο Παρίσι μεταξύ 31 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου 2013. Στο συνέδριο αυτό παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τεχνικές, τεχνολογικές εξελίξεις και επιτεύγματα που αφορούν τη βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου και του σώματος καθώς επίσης και όλα τα νέα που σχετίζονται με την αντιγήρανση του οργανισμού. Στο συνέδριο συμμετείχαν πάνω απο 2.000 ιατροί από όλο τον κόσμο και όλες οι εταιρίες που παράγουν προιόντα σχετιζόμενα με το χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής και Ιατρικής Αισθητικής. Μεγάλη έμφαση εδόθει φέτος στη χρήση του λίπους και των βλαστοκυττάρων και την αυτόλογη μεταμόσχευσή τους στο πρόσωπο, στους γλουτούς και το στήθος με τη διαδικασία της λιποπλαστικής. Επίσης στα πλαίσια του συνεδρίου έγινε ειδική συνάντηση των εξπέρ της ενδοσκοπικής και ανοιχτής χειρουργικής λίφτινγκ προσώπου-λαιμού. Παράλληλα παρουσιάστηκαν αναλυτικά όλα τα ενέσιμα υλικά και οι σύγχρονες εφαρμογές τους καθώς και όλα τα νέα μοντέλα μηχανημάτων που αφορούν τη σύσφιξη και ανάπλαση του προσώπου και του σώματος (συνδιασμοί ενδερμολογίας, ραδιοσυχνοτήτων, υπερήχων και αναπλαστικών laser). Οι νέες τεχνολογίες αυτές θα είναι σύντομα διαθέσιμες στα ιατρεία της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στα πλαίσια της πολιτικής μας της διαρκούς αναβάθμισης του τεχνολογικού μας εξοπλισμού.
Γενεύη 4 - 8 Σεπτεμβρίου 2012
21o Συνέδριο ISAPS στη Γενεύη
Για μια ακόμα χρονιά ο Dr. Zήσης Μπουκουβάλας παρευρέθηκε στο 21o Συνέδριο ISAPS στη Γενεύη
Κίνα 27-30 Οκτωβρίου 2011
1o ΚΙΝΕΖΙΚΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ
Οι νέες εξελίξεις και τεχνικές στον τομέα της Πλαστικής και συγκεκριμένα της Λιποπλαστικής αναπτύχθηκαν στο Συνέδριο έγινε στην Κίνα 27-30 Οκτωβρίου 2011. Ο Dr.Ζήσης Μπουκουβάλας Δ/ντης Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσ. Metropolitan και Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων Αναγέννηση κλήθηκε να συμμετάσχει στο Συνέδριο με την ομιλία που έχει θέμα "Power Assisted Lipoplasty, is it an Art or Science;" (Παλλόμενη Μικροδυκτιωτή Λιποπλαστική, είναι τέχνη ή επιστήμη;) με βάση την ανεκτίμητη εμπειρία και γνώσεις του στο συγκεκριμένο ζήτημα. Γεγονός που προκύπτει αβίαστα από τον αριθμό των ασθενών του και την ποιότητα του αποτελέσματος που αυτοί απολαμβάνουν.
Καινοτομική τεχνική Λιποπλαστικής για φυσικό αποτέλεσμα
Η πιο σύγχρονη τεχνική λιποπλαστικής είναι η παλλόμενη μικροδικτυωτή λιποπλαστική (vibro-lipo), που αφαιρεί το τοπικό πάχος από διάφορα σημεία του σώματος όπως οι μηροί, γλουτοί, γόνατα και η περιοχή της κοιλιάς. Πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και μέθη. Γίνεται σχεδιασμός των περιοχών που πρόκειται να χειρουργηθούν και ακολουθεί διήθηση με ένα σύγχρονο σύστημα που περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό. Η συλλογή του λίπους με την χρήση της παλλόμενης συσκευής είναι βαθιά. Η παλλόμενη δόνηση βοηθά στην επιλεκτική αφαίρεση των λιποκυττάρων από τους ιστούς και έτσι δεν τραυματίζονται τα αγγεία, τα νεύρα και όλα τα ελαστικά στοιχεία του δέρματος. Με αυτό τον τρόπο δεν έχουμε χαλάρωση του δέρματος μετά την αφαίρεση του λίπους. Καθώς το λίπος αναρροφάται, το δύσμορφο εξόγκωμα εξαφανίζεται και έτσι η περιοχή του σώματος παίρνει μια φυσιολογική γραμμή.
 
29-31 Αυγούστου 2011
Ο Dr.Ζήσης Μπουκουβάλας Δντης Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσ. Metropolitan και Επιστημονικός Διευθυντής των ιατρείων Αναγέννηση, κλήθηκε να διευθύνει την στρογγυλή τράπεζα στο ζήτημα των μεθόδων και τεχνικών λιποαναρρόφησης στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής που θα λάβει χώρα στην Κώ από τις 29 έως τις 31 Αυγούστου 2011. Πρόκειται για μία εξόχως τιμητική θέση, στην κεφαλή ενός πάνελ από τους πλέον κατηρτησμένους ειδικούς στον χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής γενικότερα και της λιποαναρρόφησης ειδικότερα τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως. Θα συζητηθούν οι λεπτές διαφορές μεταξύ όλων των τελευταίων τεχνικών και θα αναλυθούν τα πλεονεκτήματα καθώς και τα μειονεκτήματά τους. Ο Dr Ζήσης Μπουκουβάλας επιλέχθηκε μεταξύ όλων των Ελλήνων Πλαστικών Χειρουργών να διευθύνει την συζήτηση με βάση την ανεκτίμητη εμπειρία και γνώσεις του στο συγκεκριμένο ζήτημα, κάτι που προκύπτει αβίαστα από τον αριθμό των ασθενών του και την ποιότητα του αποτελέσματος που αυτοί απολαμβάνουν.
Παρασκευή 13/05/11
Ομιλία του Dr. Ζήση Μπουκουβάλα στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας με θέμα:
«Οι τελευταίες εξελίξεις στην Πλαστική Χειρουργική»
Κλικ εδώ για την πρόσκληση
Τετάρτη 9/03/11
Πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Dr. Zήση Μπουκουβάλα με θέμα:
«Οι νεότερες εξελίξεις στην Πλαστική Χειρουργική»
Κλικ εδώ για την πρόσκληση
Τρίτη 23/03/10
O Dr. Zήσης Μπουκουβάλας, Επιστημονικός Δ/ντης των Κέντρων Πλαστικής Χειρουργικής & Αισθητικής  Ιατρικής «Αναγέννηση», συμμετείχε στην Ενημερωτική Εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» (παράρτημα Πεύκης) που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου.
Ο  Dr. Zήσης  Μπουκουβάλας αναφέρθηκε στην «Αισθητική Αποκατάστασης του Στήθους».
Ακολούθησε δεξίωση.
Παρασκευή 25/9/09
«Περιθηλαία ανόρθωση και αυξητική μαστού με υποπεριτονιακή τοποθέτηση ενθεμάτων»
Η εξάλειψη των τομών της ανόρθωσης του μαστού αποτελεί στόχο πάρα πολλών τεχνικών οι οποίες όμως δεν επιτυγχάνουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η νεότερη τεχνική του Κου Ζήση Μπουκουβάλα επιτυγχάνει αποκατάσταση της νεότητας του μαστού, πλήρη αφαίρεση της χαλάρωσης και της πτωτικής του τάσης με μια μοναδική τομή γύρω από την θηλή που πολύ σύντομα εξαφανίζεται εξ' ολοκλήρου.
Πέμπτη 24/9/09
«Κάτω βλεφαροπλαστική με αποκατάσταση του κογχικού διαφράγματος και ανάρτηση του σφικτήρα των βλεφάρων»
Παρουσιάζονται πολύπλοκες τεχνικές βλεφαροπλαστικής με αναδόμηση των τοιχωμάτων των βλεφάρων που στοχεύουν σ΄ ένα ιδιαίτερα φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα.
Τετάρτη 23/9/09
«Face lifting χωρίς τομή στον κρόταφο»
Πρόκειται για μια τεχνική που επιτυγχάνει τα ίδια αν όχι καλύτερα αποτελέσματα του μέσου και κατώτερου προσώπου εξαλείφοντας το μόνο ορατό κομμάτι των τομών του lifting που ήταν στον κρόταφο.
Τρίτη 22/9/09
«Παλλόμενη λιποαναρρόφηση σε συνδυασμό με λιπογλυπτική, 3500 περιστατικά»
Θα παρουσιασθεί όλη η συμπυκνωμένη εμπειρία του Κου Ζήση Μπουκουβάλα από 3500 περιστατικά λιπογλυπτικής σε νεότερες τεχνικές. Πρόκειται για τεχνικές που αφορούν σε όλο το σώμα και συμπεριλαμβάνουν τη χρήση του ίδιου μας του λίπους για την σμίλευση του σώματος προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τρίτη 22/9/09
«Ανόρθωση μηρών με την τεχνική του δισκοπότηρου»
Είναι μια ιδιαίτερη τεχνική η οποία έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τις παλαιότερες τεχνικές οι οποίες άφηναν πολύ εμφανείς τομές στην περιοχή του bikini.

Με την νεότερη τεχνική του Κου Μπουκουβάλα Ζήση εξασφαλίζεται μεγάλη ανόρθωση της έσω επιφάνειας των μηρών (ανάμεσα στα πόδια) χωρίς η τομή να είναι ορατή.
Τρίτη 22/9/09
«Ανόρθωση βραχιόνων με ελάχιστες τομές»
Οι παλαιότερες τεχνικές δημιουργούσαν μια τομή από την μασχάλη έως τον αγκώνα που δεν καλύπτοταν από κανένα ρούχο το καλοκαίρι.

Με την νεότερη τεχνική γίνεται λιποαναρρόφηση όλου του βραχίονα και αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος με τομές οι οποίες «χάνονται» μέσα στην μασχάλη.