ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ | ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ | ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ | ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
 
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
 
ΣΥΝΕΔΡΙΑ
ATHENS - GREECE - 22 - 23 February 2014
GREEK HEALTH TOURISM INTEGRATION CONFERENCE
Ο Dr Ζήσης Μπουκουβάλας θα συμμετέχει ως ομιλιτής στο Συνέδριο ιατρικού τουρισμού που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, Σάββατο & Κυριακή 22-23 Φεβρουαρίου.
   
   
  31/01- 3/02 2013 - IMCAS ANTIAGING CONGRESS
 
Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας συμμετείχε στο 15ο συνέδριο IMCAS (International Master Course on Aging Skin) που έλαβε χώρα στο Παρίσι μεταξύ 31 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου 2013.
   
   
 
 
 
 
Στο συνέδριο αυτό παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τεχνικές, τεχνολογικές εξελίξεις και επιτεύγματα που αφορούν τη βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου και του σώματος καθώς επίσης και όλα τα νέα που σχετίζονται με την αντιγήρανση του οργανισμού. Στο συνέδριο συμμετείχαν πάνω απο 2.000 ιατροί από όλο τον κόσμο και όλες οι εταιρίες που παράγουν προιόντα σχετιζόμενα με το χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής και Ιατρικής Αισθητικής. Μεγάλη έμφαση εδόθει φέτος στη χρήση του λίπους και των βλαστοκυττάρων και την αυτόλογη μεταμόσχευσή τους στο πρόσωπο, στους γλουτούς και το στήθος με τη διαδικασία της λιποπλαστικής. Επίσης στα πλαίσια του συνεδρίου έγινε ειδική συνάντηση των εξπέρ της ενδοσκοπικής και ανοιχτής χειρουργικής λίφτινγκ προσώπου-λαιμού. Παράλληλα παρουσιάστηκαν αναλυτικά όλα τα ενέσιμα υλικά και οι σύγχρονες εφαρμογές τους καθώς και όλα τα νέα μοντέλα μηχανημάτων που αφορούν τη σύσφιξη και ανάπλαση του προσώπου και του σώματος (συνδιασμοί ενδερμολογίας, ραδιοσυχνοτήτων, υπερήχων και αναπλαστικών laser). Οι νέες τεχνολογίες αυτές θα είναι σύντομα διαθέσιμες στα ιατρεία της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στα πλαίσια της πολιτικής μας της διαρκούς αναβάθμισης του τεχνολογικού μας εξοπλισμού.
 
  ISAPS ATHENS OFFICIAL COURSE
     
 

Ο Dr Ζήσης Μπουκουβάλας προσεκλήθει να συμμετάσχει στο προεδρείο του ISAPS ATHENS OFFICIAL COURSE μία συμμετοχή που «θα αποτελέσει εγγύηση της επιστημονικής εγκυρότητας και αξιοπιστίας του συνεδρίου».
Η στήριξη του Dr Μπουκουβάλα κρίθηκε καθοριστική για την επιτυχία των εργασιών του συνεδρίου.

 
   
Οι εργασίες του συνεδρίου έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ PALACE από 1 έως 3 Νοεμβρίου.
Ο οργανισμός ISAPS ( International Society of Aesthetic Plastic Surgery), που διοργάνωσε το συνέδριο, είναι από τους πιο αξιοσέβαστους και επιλεκτικούς στον χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής και οι ημερίδες και συνέδρια που παρατίθενται υπο την αιγίδα του προσελκύουν όχι μόνο το πανελλήνιο αλλά και το διεθνές ενδιαφέρον ενσωματώνοντας πάντοτε τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής.
πλαστικη στηθους, πλαστικη χειρουργικη, πλαστικες επεμβασεις
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΜΜΥ
Απρίλιος 2012
Θέμα: Νέα μέθοδος λιποπλαστικής για αρμονικές καμπύλες

Ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας αναλύει την πιο καινοτομική μέθοδο λιποπλαστικής για να εξαφανίσουμε το τοπικό πάχος. Το γυναικείο σώμα, ιδιαίτερα όταν περάσει από τη διαδικασία μιας εγκυμοσύνης, έχει συχνά την τάση να συγκεντρώνει τοπικό λίπος σε μια περιοχή. Πρόκειται για εκείνους τους αντιαισθητικούς επιπλέον πόντους που έχουμε στην περιφέρεια, την κοιλιά, τα μπράτσα ή τα ψωμάκια, που δεν δείχουν καμία διάθεση να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους, ακόμα κι όταν προσπαθούμε σκληρά με γυμναστική και δίαιτα.
... περισσότερα >>
 
 
 
 
 
ANT1-Σεπτέμβριος 2011
 
πλαστικες επεμβασεις, πλαστικοι χειρουργοι, πλαστικη χειρουργικη On line διαγνωσεις και πληροφοριες για τιμες πλαστικων επεμβασεων
 
... περισσότερα>>